REGULI

Bună fetelor !

Am deschis Cufărul Fermecat al Crinei - un loc de unde puteţi cumpăra hăinuţe şic, bijuterii, obiecte "handmade" - toate la cele mai bune preţuri şi în cele mai bune condiţii.

Cine suntem noi?

Suntem o gaşcă de fete cărora le place să colinde magazinele, sa fie în tendinţe, să urmărească ce e nou pe piaţă, să experimenteze cu ţinute şi să combine culori.

Ce veţi găsi în acest cufăraş?

Hăinuţe aproape noi, cumpărate de mine sau prietenele mele, care s-au aglomerat prin dulapuri şi vor să zboare spre alte dulăpioare. Aceste hăinuţe sunt chiar şi noi, nepurtate, dar şi unele puţin purtate, fără a fi însă deteriorate.

Veţi găsi diverse bijuterii sau accesorii pe care să le combinaţi la ţinuta voastră favorită. Aici includ şi obiectele "handmade" confecţionate de mine sau prietenele mele, de la bijuterii până la poşetuţe sau chiar hăinuţe unicat.

Ce nu veţi găsi la noi?

Nu veţi găsi haine ponosite, rupte sau pătate. Nu vom încerca să profităm de buna credinţă a clientelor noastre trimiţându-le produse care nu pot fi folosite. În plus, dacă vreodată cineva crede că a fost nedreptăţit la preţ sau la calitate vom primi înapoi produsele vândute şi vom returna banii clientelor noastre, astfel încât să nu avem neînţelegeri şi să devenim o comunitate unită şi prietenoasă.

Cum puteţi cumpăra?

Trimiţând un e-mail la adresa: care să conţină linkul spre produsul dorit. Pornind de acolo vom iniţia o discuţie în care să schimbăm toate datele necesare tranzacţiei

Produsele afişate pot fi reţinute de cliente (pe principiul primul venit, primul servit) tot printr-un e-mail la adresa de mai sus. Atenţie! - produsele se reţin doar 2 săptămâni timp în care trebuie să reveniţi cu o comandă finală, altfel ele vor deveni din nou accesibile celorlalte cliente.

Cum ajunge comanda?

Livrarile se vor face prin Posta Romana, in sistem ramburs (cu plata la primirea coletului) sau cu plata inainte fie in cont bancar fie prin PayPal; Cheltuielile de expediere vor fi suportate de solicitant (in general ele variaza intre 5 - 12 lei, depinde de greutate). Adresa unde locuiti trebuie sa coincida cu cea din buletin. Coletele vor fi expediate in 2 zile maxim de la confirmarea comenzii. Pentru comenzi mai mari de 100 de lei transportul este Gratuit! Daca aveti orice nemultumire legata de produsele cumparate acestea se pot returna, pe cheltulaia clientului, in momentul in care ajunge coletul inapoi si e ok facem returul banilor

Vă mulţumim că ne-aţi ales! Cumpărături plăcute şi deosebite!

LATER EDIT:
Ne pare rau pentru calitatea fotografiilor. Deocamdata aparatul foto nu functioneaza asa ca avem unul de imprumut. Promitem sa revenim cu fotografii de calitate. Totusi, nu uitati, calitatea fotografiilor nu afecteaza calitatea produselor!
Multumim pentru intelegere!